Roskilde Museum tilbyder en historisk rammer om dit møde, event eller firmaarrangement.

Vi hjælper gerne med til at skræddersyer jeres arrangement – hvad enten det er en rundvisning, et møde, en reception eller en helt fjerde ting.

 

På Roskilde Museum har du mulighed for at booke

 

Raffinaderiet – møderum med plads til 50 siddende gæster

Museets gårdanlæg med plads til 100 siddende eller 200 stående gæster

 

Menuen kan planlægges ud fra jeres individuelle ønsker. Vi samarbejder bl.a. med Roskilde Museums spisested ROMUS. Du kan læse mere om ROMUS her (link til ROMUS)

 

Priseksempler

Dagmøde med frokost koster fra … kr. eks moms pr. person. Indeholder: Leje af faciliteter, av-teknisk udstyr, teknisk assistance, morgenkaffe, croissant, frugt og isvand. Frokost: Årstidens sandwich og en vand samt eftermiddagskaffe/the og kage.

 

Ring eller skriv til Chef for kommerciel udvikling Lena Bruun og hør mere om mulighederne på Roskilde Museum på:

E lenabj@romu.dk

D 4631 6860 / 3084 1216

Til top
post-373

Vi er i gang …

BEGIVENHED

… med at lægge sidste hånd på forårets aktiviteter i købmandsgården og Håndværksmuseet. Det kan ses her på siden inden længe 🙂

post-1036

Vi er i gang …

BEGIVENHED

… med at lægge sidste hånd på forårets aktiviteter i købmandsgården og Håndværksmuseet. Det kan ses her på siden inden længe 🙂

post-1034

For skoler

BEGIVENHED

Besøg Lützhøfts Købmandsgård med din skoleklasse og træd ind i en anden verden.  Lützhøfts er en købmandsgård indrettet som den så ud i 1920´erne – komplet med spegesild, saltkar, hånddrevet kasseapparat, lodvægt og meget mere.

I Købmandsgården finder du også Håndværksmuseet, der med sin fine samling af værktøj og fortællinger om håndens arbejde giver et spændende indblik i fortidens håndværk.

Læs mere om vores undervisningstilbud i Købmandsgården her!

post-1031

Mere end en butik

BEGIVENHED

Købmandsgården Brdr. Lützhøfts Eftf. blev grundlagt i 1892 og fungerede som privatejet købmandsbutik indtil 1979. Siden 1982 har Roskilde Museum stået for den daglige drift og ført den tilbage til sit udseende omkring 1920.

Købmandsgården fungerer som museum, men der er også mulighed for at handle i butikken. Varerne, der er kopier af det oprindelige sortiment i 1920’erne, sælges i løs vægt over disken pakket i kræmmerhuse eller papirsposer, bundet med bomuldsnor fra rullen i loftet. Mere end 1000 forskellige varer findes i butikken.

Åbent i dag
d.25-4-2018
11.00-16.00